Vanhuus Rokkaa 2014 – Hyväntekeväisyyskiertue suomalaisen seniorityön puolesta

Vanhuus Rokkaa 2014 – Hyväntekeväisyyskiertue suomalaisen seniorityön puolesta

Vanhuus Rokkaa -hyväntekeväisyyskonserttikiertue järjestetään nyt jo kolmatta kertaa maalishuhtikuussa 2014 kuudella paikkakunnalla. Vanhusten asema ja vanhuspalvelulaki ovat olleet vahvasti esillä kuluvan vuoden aikana myös poliittisten päättäjien keskuudessa ja asia on herättänyt paljon keskusteluja ja kannanottoja. Suomalainen seniorityö tarvitsee nyt ja tulevaisuudessa konkreettista tekemistä ja tukitoimenpiteitä, jotta me kaikki voisimme elää arvokkaan vanhuuden. Viestimme on, että vanhuus ei ole taakka, vaan rikkaus, joka rokkaa.

Konserttien esiintyjille tämä hyväntekeväisyyskohde on tärkeä ja läheinen. Sibeliustalon konserteissa esiintyvät Pave Maijanen, Olli Lindholm, Vicky Rosti sekä Laura Voutilainen.
Konsertin juontaa Heikki Hilander ja artisteja säestää Vanhuus Rokkaa housebändi Hampaattomat kapellimestarinaan Pekka Siistonen.
Konsertit tuottaa Eventia Oy yhteistyössä Eppu Normaali Oy:n Akun Tehtaan kanssa.

Vanhuus rokkaa 2014 Sibeliustalossa
Ti 18.3.2014 klo 19

Liput: 36,50 € (sis. palvelumaksun)
OSTA LIPUT

www.vanhuusrokkaa.fi

Vuoden 2014 hyväntekeväisyyden kohteena on Suomen Setlementtiliitto ry:n vanhustyön toiminta. Setlementtiliitto on sivistys- ja sosiaalityötä tekevä valtakunnallinen järjestö, johon kuuluvat paikalliset setlementit ja alueelliset nuorisojärjestöt. Setlementtityötä tekee noin 4 000 ammattilaista ja iso joukko vapaaehtoisia ympäri Suomen.

Keväällä 2014 järjestettävän Vanhuus Rokkaa -konserttikiertueen lipunmyynnistä saatu tuotto tullaan käyttämään konserttipaikkakuntien paikallisten setlementtien seniori- ja vanhustyöhön. Tuotto ohjataan seniorien hyvinvoinnin edistämiseen, kulttuuritoimintaan, elinikäisen oppimisen tukemiseen ja vapaaehtoistyön kehittämiseen.

Pääyhteistyökumppaneina kiertueella ovat LähiTapiola, Tehy, Viking Line sekä ET-lehti.