Sibeliustalo on Evento Awards -finalisti

Sibeliustalo on Evento Awards -finalisti

Helsingissä julkistettiin 30.1. uuden tapahtuma-alan ammattilaisille suunnatun kilpailun voittajat Ravintola Olon juhlasalissa. Kaksi vuotta ilmestynyt Evento+S&A-lehti aloitti hienon perinteen, jossa palkitaan tapahtumien tekijöitä erilaisissa ammattilaisarjoissa.

Sibeliustalo pääsi mukaan kilpailun finaaliin lukijaäänestyksen kautta, jossa ääniä annettiin Suomen parhaalle tapahtumapaikalle. Muut finalistit tapahtumapaikka-sarjassa olivat Tampere-talo ja Tapahtumahotelli Huone Helsingistä. Tässä sarjassa etsittiin Suomessa sijaitsevaa mieleenpainuvinta tapahtumapaikkaa, joka tarjoaa juuri oikeanlaiset puitteet yrityksen tai muun yhteisön onnistuneelle tapahtumalle. Tapahtuma-alan ammattilaisista koottu tuomaristo valitsi finalisteista voittajaksi Tapahtumahotelli Huoneen. Muita sarjoja olivat mm. paras catering yritys, paras esiintyjä/taiteilija ja paras majoituspaikka.

Sibeliustalon toimitusjohtaja Taneli Tuomaala kommentoi tuoreeltaan finaalipaikkaa: ”Sibeliustalo on harjoittanut palveluliiketoimintaa tapahtumapaikkana jo kohta 14 vuotta, ja koko ajan meillä on ollut matkalla mukana huippuvalmentajana asiakas. Finalistisijoitus on siksi palkinto myös asiakkaillemme. Lämmin kiitos kaikille luottamuksesta!”

Paikka finaalissa oikeuttaa Sibeliustalon käyttämään viestinnässään uutta Evento Awards 2014 -finalisti merkkiä.