Sleepy Sleepers tekee paluun keikkalavoille

Sleepy Sleepers tekee paluun keikkalavoille

Legendaarinen Sleepy Sleepers tekee paluun keikoille Mato Valtosen ja Sakke Järvenpään johdolla ja esiintyy Lahden Finlandia-klubilla lauantaina 5.4. Tänä vuonna uudelleen aktivoituva bändi juhlistaa huhtikuun alun ainutlaatuisilla keikoilla kokoelmalevyä, joka ilmestyy kevään aikana.

Vuonna 1974 perustettu lahtelaisyhtye on tärkeä osa suomalaista rockhistoriaa ja ilmiö, joka aikanaan sai auktoriteettien niskavillat kiharalle ja otsat rypistymään.

Bändistä kertova rockmusikaali Kuka Mitä Häh? sai ensi-iltansa Lahden Sibeliustalolla lokakuussa 2013 ja on ollut menestys. Keväällä musikaalia esitetään vielä helmikuussa Sibeliustalolla perjantaina 21.2. ja lauantaina 22.2. sekä Helsingissä Peacock-teatterissa pe 7.3. ja lauantaina 8.3.