Finlandia-klubille uudistetut verkkosivut

Finlandia-klubille uudistetut verkkosivut

Sibeliustalo avasi uudistetut verkkosivut tammikuussa osoitteessa www.sibeliustalo.fi. Uudistuksen toinen osa, Finlandia-klubin verkkosivut, avattiin eilen osoitteessa www.finlandia-klubi.fi. Uudistuksen lähtökohtana oli samat asiat kuin Sibeliustalon verkkosivujen kohdalla eli tarve luoda käyttäjäystävällisemmät verkkosivut myös mobiilikäyttöön. Uudet sivut ovat responsiiviset ja mukautuvat vierailijan päätelaitteen näytön kokoiseksi automaattisesti. Finlandia-klubin sivuilla on erityisesti panostettu näyttäviin kuviin ja visuaalisuuteen keikkakalenterissa sekä erilaisten sähköisten kanavien käyttöön. Sivuilta löytyvät mm. Instagramm-kuvaseinä ja Spotify-lista sekä mahdollisuus jakaa sisältöä erilaisiin sosiaalisen median kanaviin.

Finlandia-klubin verkkosivujen visuaalisen ilmeen on suunnitellut Mainostoimisto MBE Lahdesta ja teknisestä toteutuksesta vastasi Verkkojulkaisut Oy. Sivut ovat toteutettu Drupal-järjestelmällä.