Musikaalilipulla edullisemmin museoihin

Musikaalilipulla edullisemmin museoihin

Lahdessa on tällä hetkellä kaksi ainutlaatuista näyttelyä teemalla Roku vai poppari?

Nyt viikonloppuna pe 21.2- su 23.2. pääsee Kuka Mitä Häh? –musikaalin lippua näyttämällä näyttelyihin puoleen  hintaan. Lipun normaalihinta on 7 €.

Lahden taidemuseon ja Suomen Moottripyörämuseon Roku vai poppari? –näyttely on nostalgiamatka takaisin lahtelaiseen 1960- ja 70-luvun taitteen nuoriso- ja jengielämään sekä yleisesti tähän liehuvien lahkeiden sekä minien ja mikrojen aikakauteen. Näyttelyn sisältö koostuu yleisöltä kerätystä runsaasta valokuvamateriaalista, jyväskyläläisen valokuvaaja Matti Salmen valokuvista, Lahden museoiden kuva-arkiston kokoelmista, moottoriajoneuvoista, liikkuvasta kuvasta, nuorisomuodista, julisteista ja muusta populaarikulttuuriin liittyvästä materiaalista.

Näyttelyssä esitellään peruspoppari ja -roku, joiden huoneisiin ja pukeutumiseen yleisö pääsee tutustumaan. Näyttelyn muusta sisällöstä esiin nousevat nuorison kokoontumispaikat kuten kaupungin kadut, tori, Kopin aula, diskot sekä ravintolat ja baarit. Näyttely on esillä samaan aikaan myös Suomen Moottoripyörämuseossa. Moottoripyörämuseolla on lisäksi Sleepparit 40 vuotta osio. Osastolla mm. Saara Jaava, Isellä Karjalaan, Kesämopo vaaleanpunainen ja kaikkea mahdollista ja mahdotonta Sleeppari tavaraa. Samalla lipulla pääsee tutustumaan sataan erilaiseen moottoripyörään ja maailman tunnetuimpaan prätkäravintolaan Ace Corner Finlandiin.

Lue lisää Lahden Taidemuseon sivuilta näyttelystä.

Suomen Moottoripyörämuseon sivuilla lisätietoa museosta ja aukioloajoista.