Kuka Mitä Häh? -musikaali jättää Lahden

Kuka Mitä Häh? -musikaali jättää Lahden

Viime syksystä lähtien ovat Lahden Sibeliustalossa raikuneet Sleeppariklassikot. Kuka Mitä Häh?-musikaalin myötä on niin lahtelaista kuin koko härmän rock-kansaa hellitty tämän bändilegendan huikealla tarinalla. Elettiin vuotta 1974 kun Lahdesta käsin esitettiin kysymys Kuka Mitä Häh? Koko yhteiskuntaakin räväkästi ravistellut Sleepy Sleepers – yhtye oli saanut alkunsa ja loppu on historiaa.

Tänä vuonna 40 vuotta täyttävä yhtye lähti Lahdesta aikoinaan valloittamaan Helsinkiä ja niin tekee myös Kuka Mitä Häh? –musikaali, joka jättää esikuviensa jalanjälkiä seuraten lahtelaisen estradin ja esittää tulevana viikonloppuna kolme näytöstä legendaarisessa Peacock-teatterissa Helsingissä. Musikaalin esiintyjät haluavat omistaa viikonlopun esitykset tällä viikolla menehtyneelle Sleepy Sleepers muusikolle Kari ” Pitkä” Lehtiselle.  

Kuka Mitä Häh?-musikaalin käsikirjoitus: Mato Valtonen, Jalle Niemelä, Sakke Järvenpää. Rooleissa muun muassa: Ilari Hämäläinen, Markku Häkkinen, Mira Luoti. Ohjaus: Jalle Niemelä. Koreografia: Hilppa Lampi. Kapellimestari: Costello Hautamäki 

Esitykset Peacock-teatterissa:

perjantaina 7.3. klo 19 sekä lauantaina 8.3. klo 15 ja 20.

OSTA LIPUT