Sibeliustalon klubeilla rokataan viikonloppuna

Sibeliustalon klubeilla rokataan viikonloppuna

Sibeliustalon Rytmiklubi Lastussa ja Finlandi-klubilla on tulevan viikonlopun aikana yhteensä kolme huippuartistien keikkaa.

Perjantaina 7.3. Finlandia-klubin stagella nähdään Pariisin kevät. Oivaltavista sanoituksistaan tunnettu indierock-bändi, Pariisin Kevät, esiintyy noin klo 21 alkaen. Arto Tuunelan luotsaama yhtye julkaisi syksyllä neljännen albuminsa Jossain on tie ulos, ja keikkailee nyt uuden albuminsa tiimoilta ympäri Suomea.Supportina Black Twig, noin klo 20.15.

Lauantaina lavalle astelee lemiläinen heviyhtye Stam1naStam1na julkaisi kuudennen albuminsa, SLK, perjantaina 7. helmikuuta. Albumi on myynyt jo nyt kultalevyyn oikeuttavan määrän, yli 10 000 kappaletta. SLK nousi heti ensimmäisellä listaviikolla virallisen listan ykköspaikalle ja on edelleen top3:n joukossa.  Stam1na otti viikonloppuna Helsingin haltuun; bändi soitti loppunmyydyt keikat 27.2.-1.3. Lepakkomiehessä, Tavastialla ja Nosturissa. Supportina Cherry & The Vipers klo 20.30. 

Lauantaina jatkuu myös Rytkmiklubi Lastun klubi-illat. Tällä kertaa lauteille viihdyttämään nousee Kauko Röyhkä Solo. Klubin ovet aukeavat klo 20. Käynti rannan puolelta. Keikka alkaa noin klo 22. Käy tutustumassa Rytmimenuun!

 RYTMI BURGER Broilerin fileetä, pekonia, tomaattia ja basilika-cremefraischekastiketta 16,50 €