Sibeliustalo mukana Kongressi 2014 –tapahtumassa Finlandia-talolla

Sibeliustalo mukana Kongressi 2014 –tapahtumassa Finlandia-talolla

Tämän viikon keskiviikkona ja torstaina, 26.-27.3., järjestetään Finlandia-talolla jo 18. kertaa Kongressi-messut. Tapahtuma kokoaa yhteen tapahtuma-alan ammattilaiset ja tärkeimmät palveluntarjoajat. Sibeliustalo on mukana messuilla omalla osastollaan. Osasto sijaitsee 0.kerroksessa ja sen numero on 40. Tervetuloa tapaamaan henkilökuntaamme ja tutustumaan keväiseen kokous- ja juhlatarjontaamme . Osastolla on tarjolla pikkuherkkuja ja mahdollisuus voittaa konserttiliput kahdelle.

Kahden päivän aikana Kongressi-messuilla kuullaan yli 150 mielenkiintoista puheenvuoroa ja tutustutaan kattavaan näyttelyalueeseen. Sibeliustalon Kongressipäällikkö Anu Kärkkäinen pitää molempina päivinä mielenkiintoisen tietoiskun tekemästään tutkimuksesta ”Kehitysehdotuksia tieteellisten kongressien hakuprosessiin” (A study of congress planning and bidding procedures of Finnish universities).

Anu Kärkkäisen tietoiskut:

keskiviikko 26.3. klo 15 Veranda (0 krs.)
torstai 27.3. klo 10.30 Terassi (1 krs.)

Tutustu ohjelmaan tarkemmin ja rekisteröidy ennakkoon osoitteessa www.kongressimessut.fi