Sibeliustalossa keväällä runsaasti lapsille suunnattua ohjelmaa

Sibeliustalossa keväällä runsaasti lapsille suunnattua ohjelmaa

Sibeliustalossa on huhtikuun aikana poikkeuksellisen paljon lapsille suunnattua ohjelmaa. Lauantaina 12.4. Puusepän Verstaalle saapuu vierailulle Nukketeatteri Hevosenkenkä. Ohjelmistossa on tällä kertaa Kultakutri ja kolme karhua, joka on lämminhenkinen ja värikäs perheen pienimmille suunnattu satunäytelmä. Tuttu tarina kertoo neuvokkaasta pikkutytöstä, joka leikkiessään metsässä saapuu kävelylle lähteneen hilpeän karhuperheen talolle. Nälkäinen tyttö joutuu talossa hassuihin kommelluksiin ja mitä tapahtuukaan kun karhut palaavat kotiinsa? Tarina käsittelee ystävyyttä ja erilaisuuden hyväksymistä. Siinä seikkailevat touhukas Kultakutri ja hänen paras ystävänsä, kaikkialle ehtivä höpsö jänis sekä tietenkin hassunhauska karhuperhe. Esitys on suunnattu 2-7 vuotiaille ja sen kesto on noin puoli tuntia. Lauantaina esityksiä on kaksi kappaletta, klo 12.00 ja klo 14.00. Liput 9,50 € (sis. palvelumaksun).

Lauantaina 26.4. Finlandia-klubista tulee täysverinen lasten rockklubi. Ipana-rockissa esiintyy kello 13 alka-valla keikalla Satu Sopanen & Tuttiorkesteri. Finlandia-klubin lattia peitetään mukavilla matoilla ja tanssiminen, hyppiminen sekä pomppiminen ei ole ainoastaan sallittua vaan jopa suotavaa!
Liput ennakkoon 12,50 € (S-etukortilla 10,50 €) ja ovelta 15,50 €.

Sunnuntaina 27.4. Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lahden yhdistys ry järjestää Sibeliustalossa koko päivän ohjelmaa. Keväthattaraa MLL:n kanssa on koko perheen kevätkarnevaalin makuinen puuhapäivä Metsähallissa klo 11.30-14.00. Ohjelmassa on kädentaitoja, musisointia, sirkusta, kasvomaalauksia, ilmapalloja ja vaikka mitä kivaa! Mukana myös Sipi-pelle maailman hienoimman hattarakoneen kanssa. Lippupiste lahjoittaa lipunmyynnistä kerääntyneet palvelumaksut Mannerheimin Lastensuojeluliitolle. Tapahtuma järjestetään Metsähallissa. Liput aikuisilta 4 € ja lapsilta 3 €. Perhelippu 1 aikuinen ja 1-3 lasta 5 € ja 1 aikuinen ja 4-5 lasta 10 €. (Perheliput myynnissä vain Lippupisteen myyntipisteistä, ei nettikaupasta.)

Sunnuntaina 27.4. ohjelma jatkuu MLL:n Nyt Riittää! –konsertilla Sibeliustalon pääsalissa klo 15.30. Hämeen poliisin aloitteesta syntyneen kiusaamisen vastaisen hankkeen loppuhuipennuskonsertissa esiintyvät mm. Brädi, Mikael ”MG” Gabriel, Tehoste ja Mansesteri. Liput 6 € (sis.palvelumaksun). Konsertti on osana Sibeliustalon hyväntekeväisyysohjelmaa, jossa tarjotaan konserttijärjestäjälle sali veloituksetta käyttöön. Nyt Riittää -konsertti oli vuoden 2013 hyväntekeväisyyskohde, mutta aikatauluteknisistä syistä se siirtyi tähän kevääseen.