Jiri Nikkinen herättää Beatlesit henkiin Sibeliustalossa

Jiri Nikkinen herättää Beatlesit henkiin Sibeliustalossa

Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band vie kuulijan aikamatkalle Beatlesin kultaiselle 60-luvulle, Hampuriin, Liverpooliin, rakkauden kesään-67, Lontoon Savile Roville ja Abbey Roadille. Biisejä kuullaan kaikilta yhtyeen vaiheilta hiteistä harvinaisuuksiin.

Kappaleista kuuullaan muun muuassa My Bonnie, Twist & Shout, She Loves You, Help!, Yesterday, Wait, Dr Robert, I´m Only Sleeping, Here, There And Everywhere, Back In The U.S.S.R, Penny Lane,  All You Need Is Love, Helter Skelter, Hey Jude, Golden Slumbers-Carry That Weight-The End  ja niin edelleen.

Keikka vedetään oikeista sävellajeista, oikealla asenteella, oikein sovituksin, oikeilla instrumenteilla ja oikeissa beatle-puvuissa.

Jiri Nikkinen on muusikko, lauluntekijä ja kitaristi. Hänet tunnetaan suomalaisena pop- ja rock-muusikkona ja on mm. The Clifters –yhtyeen laulaja. Jiri Nikkinen on 34 vuotta kestäneen uransa aikana julkaissut 14 albumia ja kirjoittanut lauluja monille suomalaisille huippuartisteille. Jirille The Beatles on tapa ajatella, luoda ja elää ja heidän musiikkinsa on vaikuttanut suuresti hänen uraansa. Hän todellinen Beatle-fani.

Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band Sibeliustalossa 23.4.2014 klo 19.00. Liput 27.50 € (sis. palvelumaksun). 

www.jirinikkinen.net