Sibeliustalossa on kiireinen alkukesä ja loistokas syksy

Sibeliustalossa on kiireinen alkukesä ja loistokas syksy

Sibeliustalossa valmistaudutaan jo kesäkuun Kokoomuksen puoluekokoukseen, jossa tullaan valitsemaan puolueelle uusi puheenjohtaja ja Suomelle uusi pääministeri. Sibeliustalo tapahtumapaikkana tulee olemaan koko valtakunnan median keskipisteenä.

Sibeliustalon syksyn ohjelmiston kirkkaat tähdet ovat sen sijaan jo valittuina. Syksyn ohjelmistokattaus on äärimmäisen monipuolinen ja laadukas. Mukana ei ole ainoastaan konsertteja, vaan ohjelmistoa on täydennetty muutamalla estraditaiteen huippuesityksellä. Pääsalissa tullaan näkemään mm. Jarkko Tammisen Stars Show Laura Voutilaisen tähdittämänä, ja Aleksanterin teatteri jatkaa keväällä aloitettuja yhteistyövierailujaan kahden näytöksen verran. Syyskuussa Lahdessa nähdään musiikillinen parodia ”Irwin – ikuinen kapinallinen”, joka on hyväntuulinen, mutta myös koskettava tarina Irwin Goodmanin urasta. Lokakuussa vierailulle saapuu lahtelaislähtöisen Pirjo Heikkilän tähdittämä ”Kaikki äitini, kaikki tyttäreni”.  Heikkilän lisäksi rooleissa nähdään Miitta Sorvali ja Sanna Stella.

Syksyn pääsalin konserttiohjelmistosta nousee esiin muutama erikoisherkku. Lovea kehiin -konsertti sai ensi-esityksensä viime kesänä Helsingin juhlaviikoilla eikä jättänyt täysiä katsomoita kylmäksi. Legendaarisen Love Records levy-yhtiön artistien musiikkia tulevat esittämään mm. Tuure Kilpeläinen, Aija Puurtinen, Pepe Willberg, Kuningasidea -yhtyeen Pole&Wäinö sekä Mirkka Paajanen. Konsertissa kuullaan mm. Hectorin, Hurriganesin, Juice Leskisen, Mikko Alatalon, Maaritin ja Dave Lindholmin kappaleita. Viihdyttävään sunnuntai-iltapäivään voi yhdistää teemaan sopivan Love Lunch -buffetin.

Sibeliustalon perinteiset pikkujoulut marraskuussa tuovat Metsähallin lavalle erityisen hyvän yhdistelmän suomalaisista tähtiartisteista. The Voice of Finlandin tuomareinakin esiintyneet artistit Paula Koivuniemi ja Elastinen vaativat bilekansaa tanssimaan tuttujen rytmien tahdissa.

Sekä Rytmiklubi Lastu että Finlandia-klubi jatkavat myös syksyllä toimintaansa kesän tauon jälkeen. Tunnelmalliselle Rytmiklubille tulossa ovat mm. Sami Pitkämö Duo ja Maarit & Sami Hurmerinta. Finlandia-klubi puolestaan avaa keikkasyksyn The 69 Eyes keikalla. Syksyn mittaan lavalla nähdään mm. Jannika B, Olavi Uusivirta ja rockooppera The Who´s TOMMY konserttiversiona.

Katso Sibeliustalon tapahtumakalenterista kaikki tulevat konsertit.