Legendaarinen Uriah Heep Sibeliustalon Metsähallissa 11.6.

Legendaarinen Uriah Heep Sibeliustalon Metsähallissa 11.6.

Tulevan viikon keskiviikkona 11.6. tärähtää, kun Sibeliustalon Metsähallin lavalle nousee legendaarinen 70-luvun puolessa välissä jättisuosioon noussut, mutta edelleenkin kovassa iskussa oleva rock-legenda Uriah Heep.

Biisit kuten Easy Livin´, Lady in Black, Gypsy, July Morning tai Look at Yourself soivat edelleen vahvana  ja nämä klassikot kuullaan myös lahtelaisen rock-kesän avauksessa!

Uriah Heep julkaisee 24:n studioalbuminsa OUTSIDER Frontiers Recordsin kautta 6. kesäkuuta. Levy on saatavilla sekä CD:nä että rajoitettuna painoksena LP:nä avattavilla kansilla. Albumi nauhoitettiin Liscombe Park Studiolla Englannnissa Mike Paxmanin tuottamana tammi-helmikuussa 2014.

Kappale One Minute julkaistiin digitaalisena singlenä 9. toukokuuta.

“Olemme erittäin ylpeitä yhtyeemme historiasta, mutta yhtä tärkeää meille on uuden musiikin tuottaminen. Uusi albumimme todistaa, että meillä on edelleen sama palo ja energia tehdä musiikkia kuin ennenkin”, kertoo yhtyeen perustaja ja kitaristi Mick Box.”

Uriah Heep kokoonpano: PHIL LANZON koskettimet ja laulu, RUSSELL GILBROOK rummut ja laulu, BERNIE SHAW laulu, MICK BOX kitara ja laulu, DAVEY RIMMER basso ja laulu

Uriah Heep Sibeliustalon Metsähallissa keskiviikkona 11.6.2014 klo 20.00.
Lämppärinä Pauli Hauta-aho noin klo 19.00.
Liput Lippupisteen myyntipisteet kautta maan.