Sibeliustalossa vilkas tapahtumaviikko

Sibeliustalossa vilkas tapahtumaviikko

Sibeliustalon vilkas tapahtumaviikko vaikuttaa liikennejärjestelyihin ja aukioloaikoihin

Sibeliustalolla on tällä viikolla useampi tapahtuma, jotka vaikuttavat sataman alueen liikennejärjestelyihin sekä osittain myös Sibeliustalon aukioloaikoihin.

Huomenna tiistaina Danske Bank yhdessä Suomen Kansallisbaletin kanssa tarjoaa lahtelaisille mahdollisuuden päästä ihastelemaan upeita balettiesityksiä Sibeliustalon lavalla. Ilmaislippujen jako tapahtuu seuraavasti:

Liput jaetaan ti 10.6. klo 15 alkaen Sibeliustalon aulassa. Ensin jaetaan 1. näytös loppuun ja sen jälkeen 2. näytöksen liput tulevat jakoon. Ei ennakkovarauksia. Max. 2 lippua per henkilö.

Keskiviikkona 11.6. Sibeliustalon Metsähallissa esiintyy legendaarinen 70-luvun puolessa välissä jättisuosioon kohonnut, mutta edelleenkin kovassa iskussa oleva rock-legenda Uriah Heep. Ennen illan pääesiintyjää lavalle nousee illan lämppäri Pauli Hauta-aho. Hauta-aho esiintyy akustisesti noin klo 19 ja Uriah Heep aloittaa noin klo 20. Ovet aukeavat klo 18. Konsertin aikana Sibeliustalon edessä on erikseen rajattu ja valvottu moottoripyöräparkki.

Kokoomuksen puoluekokous järjestetään Sibeliustalossa perjantaista sunnuntaihin. Sibeliustalo suljetaan yleisöltä jo torstaina 12.6. Myös lipunmyyntimme on tuona aikana suljettu, puhelinmyynti palvelee sekä torstaina että perjantaina klo 11-17. Lippuja saa ostaa myös kaikista Lippupisteen ja Lippupalvelun myyntipisteistä ja verkkokaupasta.

Kokoomuksen puoluekokouksen ajan torstaista sunnuntaihin Sibeliustalon edessä oleva hiekkakenttä, osa sataman virallisista parkkipaikoista sekä Lahti Aquan parkkialue ovat maksullisia pysäköintialueita. Lahden Taitoluistelijat hoitavat parkkialueita Kokoomuksen toimeksiannosta. Sibeliustalon edustalla olevat pysäköintipaikat ovat niin ikään varattu puoluekokouksen käyttöön. Casselinkuja on täysin suljettu torstaista sunnuntaihin, joten Sibeliustalon Vesijärven puolelle pääsee kulkemaan kiertämällä joko sataman tai Laiturikadun kautta. Kokouksesta on tulossa Kokoomuksen historian suurin puoluekokous, alustavien tietojen mukaan osallistujia on yli 1600 kokoomuslaista, joten talon luona on luonnollisesti odotettavissa ruuhkaa.