Sliipparit 40-kiertueelle Sibeliustalolle

Sliipparit 40-kiertueelle Sibeliustalolle

Sleepy Sleepers aktivoituu syksyllä ja soittaa sarjan erikoiskeikkoja bändin 40v-juhlavuoden kunniaksi. Alkuperäisjäseniensä Mato Valtosen ja Sakke Järvenpään johdolla keikkaileva bändi nähdään perjantaina 28. marraskuuta Lahden Finlandia-klubilla. Keikalla kuullaan kattava hittikavalkaadi yllätyksillä varustettuna.

Mato Valtonen kommentoi: ”Vuodet vierii ja paska kierii – maailmanpoliittisen tilanteen takia koemme, että Sleepyjä tarvitaan jälleen!”

Vuonna 1974 perustettu Sleepy Sleepers on erottamaton osa suomalaista rockhistoriaa ja ilmiö, joka aikanaan ravisteli rakenteita. Bändi on uransa aikana saavuttanut lukuisia jalometallilevyjä ja rikkonut platinarajan myös vuonna 2006 julkaistulla dvd:llä ”Soppa”. Lahden Sibeliustalossa syksyllä 2013 ensi-iltansa saanut bändistä kertova rockmusikaali ”Kuka Mitä Häh?” oli niinikään menestys ja saikin jatkoa keväällä 2014 Helsingin Peacock-teatterissa.

Sleepy Sleepers Finlandia-klubilla pe 28.11. klo 21.
Osta liput