Kuubalaiset Buena Vista -mestarit konsertoimaan Suomeen joulukuussa

Kuubalaiset Buena Vista -mestarit konsertoimaan Suomeen joulukuussa

Kuubalaisen Buena Vista –musiikin mestarit saapuvat konsertoimaan maahamme joulukuussa. Muun muassa Buena Vista Social Clubin ja Afro Cuban All Stars –yhtyeiden jäsenistä koostuva  Live From Buena Vista – The Havana Lounge –huippukokoonpano esiintyy Lahden Sibeliustalossa 7. joulukuuta ja Helsingin Kulttuuritalossa 8. joulukuuta. Liput maksavat 47–59 euroa, ja ne tulevat myyntiin lippukauppoihin perjantaina 22. elokuuta.

Live From Buena Vista – The Havana Lounge vie kuulijansa aikamatkalle Kuubaan ja sen pääkaupungin Havannan musiikintäyteisille kujille. Kokoonpanossa on mukana suuri joukko kuubalaisen musiikin mestareita, joista monilla on takanaan kymmenien vuosien ura muusikkoina ja laulajina.

Yksi kokoonpanon kantavista voimista on Lazara Cachao, joka on ollut mukana lukuisilla Buena Vista Social Clubin kiertueilla. Legendaarisen Omara Portuondon poika Antonio “Pacha” Portuondo esiintyy puolestaan perkussionistina Afro Cuban All Stars –yhtyeessä. Laulaja Evelio Galan on tehnyt vuosien ajan yhteistyötä monien mestarien, kuten Ibrahim Ferrerin ja Compay Secundon kanssa. Lisäksi mukana ovat mm. Buena Vista Social Clubin trumpetisti Amik Guerra ja pasunisti Alberto “Molote” Munoz sekä Afro Cuban All Starsin laulaja Jose Gil Pineda ja joukko nuoria muusikoista, joista on hyvää vauhtia kasvamassa uusia legendoja Buena Vistan maailmaan.

Live From Buena Vista – The Havana Lounge on huippukokoonpano, jonka mestarit tuovat joulukuussa tuulahduksen ainutkertaisista rytmeistä ja kuubalaisesta tunnelmasta keskelle talvista Suomea.

Kiertueen aikataulu:

7.12. Lahti, Sibeliustalo

8.12. Helsinki, Kulttuuritalo

Kokoonpanon kotisivut: https://www.facebook.com/pages/Live-from-Buena-Vista-The-Havana-Lounge/456616724471505

Kiertueen järjestäjä. Loud Concerts, www.loudconcerts.com/en