Sibeliustalon ravintoloiden nimitysuutisia

Sibeliustalon ravintoloiden nimitysuutisia

Sibeliustalon ravintoloiden keittiöpäälliköksi on nimitetty Minna Pulkamo. Jussi Jauhiainen on puolestaan nimitetty keittiön vuoropäälliköksi. Minna on työskennellyt talossa jo 14 vuotta, Jussi 4 vuotta.

Sibeliustalon ravintoloista vastaa Kanresta Oy. Ravintoloitsijamme moderni ja kiitelty keittiö valmistaa talon ja sen asikkaiden tarpeisiin niin aamiaiset, lounaat kuin gaalaillallisetkin. Keittiö panostaa kokonaisuuteen, jossa maku, tuoksu ja visuaalisuus on yhdistetty parhaisiin kotimaisiin raaka-aineisiin. Toiminnan perustana on laadukas ja alusta alkaen itse valmistettu ruoka, joka tarjoaa aitoja ja alkuperäisiä makuja. Menuissa suositaan sesonkien mukaista luomu- ja lähiruokaa tuoreista raaka-aineista.

Kanrestan juuret ovat vahvasti kansanterveyden edistämisessä. Kanresta Oy on Suomen Kansanterveys-yhdistys ry:n tytäryhtiö.