Sibeliustalon syksyn uutuus on saunayoga

Sibeliustalon syksyn uutuus on saunayoga

Sibeliustalo on aloittanut yhteistyön Saunayoga -konseptin kanssa. Helsinkiläinen Tiina Vainio on on kehittänyt joogasta ja saunan hiljaisuudesta hyvinvointituotteen, joka sopii treeniksi ja rentoutumiseen kaikille ikään kokoon tai kuntotasoon katsomatta eikä liikkeiden tekeminen edellytä aikaisempaa kokemusta joogasta.

Saunayogaa tehdään pienessä ryhmässä ohjatusti noin 50-asteiseksi lämmitetyssä saunassa lauteilla istuen. Ohjattu Saunayoga-harjoitus kestää noin puoli tuntia ja sen aikana tehdään kuudesta liikkeestä koostuva sarja. Saunan hiljaisuudessa verkkaiseen tahtiin tehtävän liikesarjan vaikutus on syvä ja rentouttava. Lisäksi Saunayoga vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, mikä edistää kuona-aineiden poistumista ja puhdistaa kehoa.

Saunayogaa kutsutaankin puolen tunnin minilomaksi, vaikka keskellä kokouspäivää. Sauna on nykyaikana yksi harvoista kännykästä vapaista tiloista, jossa on luontevaa antaa mielelle mahdollisuus puhdistautua turhista mietteistä ja olla läsnä.

Sibeliustalolla on nyt mahdollisuus yhdistää Saunakabinetissa kokoustilan käyttö ohjattuun Saunayoga-tuntiin. Saunayoga sopii erinomaisesti minkä tahansa kokouspäivän aloitukseksi tai lopetukseksi.

Lue lisää Sibeliustalon Saunayoga -paketeista.