Sibeliustalon Syystori oli onnistunut tapahtuma

Sibeliustalon Syystori oli onnistunut tapahtuma

Sibeliustalossa keskiviikkona järjestetty Syystori oli kokonaisuudessaan onnistunut tapahtuma ja iltapäivän mittaan talolla vieraili noin 500 ihmistä. Päivän aikana kuultiin muun muassa pari erilaista musiikkiesitystä, julkistettiin uusi alueen teollisesta historiasta kertova kuvaseinä ja tehtiin talokierroksia.

Arvontaan ja samalla asiakaskyselyyn osallistuneiden kesken arvotiin lippu- ja tuotepalkintoja. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti palkinnoista.

Sibeliustalon Garage Sale -kirpputoripöydän tuotto lahjoitetaan Lahtelaisen 4H-yhdistyksen nuorten työllisyyshankkeelle. Askeleet eteenpäin -hanke saa kirpputoripöydän verottomana tuottona yhteensä 699,09 euroa toimintaansa. Suuri kiitos kaikille ostoksilla käyneille.