Tapani Kansan konserttikiertue peruttu

Tapani Kansan konserttikiertue peruttu

Tapani Kansan konserttikiertue perutaan kiertueteknisistä päällekkäisyyksistä ja logistisista syistä. Kiertue siirtyy mahdollisesti myöhempään ajankohtaan, josta tiedotetaan erikseen. Kiertueen pääkonsertti Helsingin Finlandia-talossa toteutuu kuitenkin suunnitellusti pe 24.10. klo 19. Kaikki tähän mennessä lipun ostaneet saavat rahansa takaisin. Palvelumaksuja ei palauteta. Asiakkaita pyydetään palauttamaan liput siihen myyntipisteeseen, mistä he ovat lipun ostaneet (ei R-kioskit), Sibeliustalolle tai postittamalla liput Lippupisteelle heidän verkkosivuilta löytyvän ohjeistuksen mukaisesti. 

Lippupisteen palautusohjeistus >>

Tapani Kansan Sibeliustalon perutun konsertin päivämäärä on 22.10.2014. Tarkemmat konserttitiedot täältä.

Kiertueeseen liittyvät lisätiedot:

Polarartistit Oy
Sirpa Lahti
tiedotus ja tuotanto
+358 400 530990 / sirpa.lahtiatpolarartistit.fi