Puna-armeijan kuoron Beatles-kiertue siirtyy maaliskuulle

Puna-armeijan kuoron Beatles-kiertue siirtyy maaliskuulle

Maailmankuulun brittiläisen Royal Philharmonic Concert Orchestran oli määrä saapua kiertueelle maahamme yhdessä alkuperäisen Aleksandrovin Puna-armeijan kuoron kanssa lokakuussa. Nyt tämä kiertue on kuitenkin jouduttu siirtämään lokakuulta ensi vuoden maaliskuuhun. Syynä ovat Venäjän Ukrainan-pakotteisiin liittyvät kuoron matkajärjestelyissä ilmenneet vaikeudet.

Konsertin oli määrä olla Lahdessa 19. lokakuuta. Uusi konserttipäivä on 23.3.2015. Suomen-kiertueen lisäksi on jouduttu siirtämään maaliskuulle myös muiden Pohjoismaiden sekä Baltian maiden konsertit, joiden piti niin ikää olla lokakuussa.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen konserttiin. Vaihtoehtoisesti liput voi palauttaa Lippupisteeseen alla olevien ohjeiden mukaisesti 24. lokakuuta mennessä. Kiertueen järjestäjä, E.M. Concert, pahoittelee konsertin siirtymistä ja tarjoaa hyvitykseksi kaikille lippunsa maaliskuulle säästäville erikoisalennuksen järjestämiinsä muihin konsertteihin (John McLaughlin, ABBA – The Show, Andrea Bocelli, Blues Brothers). Lisätietoja alennuksista ja niihin liittyvistä yksityiskohdista saa osoitteesta www.lippu.fi/royal-info 24.10. alkaen.

Mikäli uusi konserttipäivä ei ole sopiva, voi liput voi palauttaa kirjeitse Lippupisteeseen osoitteella:

Lippupiste Oy / Royal Philharmonic -palautus
Kalevantie 2 (B-talo)
33100 Tampere

Verkkokaupasta printtilipun ostaneet voivat lähettää tili- ja yhteystietonsa sekä tilausnumeronsa sähköpostitse osoitteeseen peruutuksetatlippu.fi. Aihekenttään ”Royal Philharmonic -palautus”.

HUOM: Kaikki palautukset on tehtävä perjantaihin 24.10.2014 mennessä, siis siten, että kirjeen postileimana on enintään kyseinen päivä tai että kyseinen sähköposti on lähetetty viimeistään 24.10. päivän aikana.

Sgt. Pepper’s and The Best Beatles Songs -konsertti tarjoaa todellisen musiikillisen ilotulituksen, jollaista maassamme on vain harvoin nähty aiemmin. Yli kaksituntinen konsertti on täynnä ainutkertaista tunnelmaa, johon vain Matthew Freemanin johtama The Royal Philharmonic Concert Orchestra ja Aleksandrovin Puna-armeijan kuoro pystyvät.

Kiitokset ymmärryksestä ja yhteistyöstä.
Ystävällisin terveisin,
E. M. Concert