Sibeliustalo uudistaa organisaatiotaan

Sibeliustalo uudistaa organisaatiotaan

Lahden Sibeliustalo keskittää kongressipalvelunsa ja ohjelmapalvelunsa Tapahtumapalvelut-yksiköksi.

Uutta yksikköä johtaa 9.10. alkaen liiketoimintapäällikkö Anu Kärkkäinen, joka on aiemmin työskennellyt kongressipäällikön tehtävässä. Tapahtumapalvelut toimii Sibeliustalon myyntipalveluna sekä kongressi- ja konserttikeskuksen tapahtumien suunnittelusta ja kehittämisestä vastaavana palveluyksikkönä, jossa työskentelee kaksi tapahtumakoordinaattoria ja kaksi tuottajaa sekä aulapalvelun henkilöstö.

Uudistuksen tavoitteena on vahvistaa Sibeliustalon kilpailukykyä ja mahdollisuuksia palvella asiakkaitaan omissa palvelupuitteissaan kokonaisvaltaisesti myös yhden palvelupisteen tapahtumatoimistona, erityisesti yritystapahtumien puitteissa.   

Samassa yhteydessä Sibeliustalon markkinoinnista vastaavan markkinointi- ja viestintäpäällikön tehtävä tulee avoimena haettavaksi 24.10. mennessä. Markkinointisuunnittelijan tehtävässä aloittaa tämän myötä Jenni Lahtinen, joka on aiemmin työskennellyt markkinointiassistenttina.

Markkinointi- ja viestintäpäällikön tehtävän hakuilmoitus on nähtävissä täältä.