RTK-Palvelu Sibeliustalon palvelukumppaniksi

RTK-Palvelu Sibeliustalon palvelukumppaniksi

RTK-Palvelu on valittu Sibeliustalon siivouksen kumppaniksi 1.11.2014 alkaen. Sopimus käsittää Sibeliustalon tilojen kokonaisvaltaiset ylläpito- ja perussiivouspalvelut.
Kongressi- ja konserttikeskus Sibeliustalo on Lahden Kaupungin omistama kiinteistö, jota hallinnoi Lahden Sibeliustalo Oy.

– RTK-Palvelulle on kunnia saada kumppanikseen Suomen ehdotonta kärkeä pitävä kongressi- ja konserttikeskus, jonka lähes 90.000 m3:n tilat pitävät sisällään niin Sinfonia Lahden kuuluisan kotisalin, kuin myös moni-ilmeisen kongressisiiven ravintoloineen ja erilaisine kokous- ja juhlatiloineen. Sibeliustalon vuosittaiset lähes 180 000 kävijää ja 800 monipuolista tilaisuutta tuovat mukanaan meille siivouksen kumppanina vaateet, jossa kaiken on toimittava saumattomasti yhteen- tilojenja sen käytön ehdoilla. Siivouksessa tässä yhdistyvät siten niin tinkimätön laatu ja nopea tiedonkulku kuin myös jatkuva jokapäiväinen töidemme edelleen kehittäminen, taustoittaa RTK-Palvelun liiketoimintajohtaja Jari Pihlajaniemi.

– Valintamme pohjalla on luotto RTK-Palvelun osaamiseen, jossa RTK-Palvelulla on selkeätä näyttöä sekä tahtotila myös sopimuskaudenaikaiseen jatkuvaan toimintojensa kehittämiseen. Kongressi- ja konserttikeskus Sibeliustalon visio on olla avoin ja rohkea suunnannäyttäjä, alansa paras Suomessa. Tästä viestii myös Sibeliustalon saavuttama ensimmäinen sija Suomen kokoustilojen asiakastyytyväisyystutkimuksessa. Kumppaniemme valinnassa arvostamme samanlaista tinkimätöntä asennetta. Siivous ja viihtyisyys ovat meille merkittävä osa täällä vierailevien asiakkaidemme asiakaskokemusta ja sen on toimittava moitteettomasti, kertoo Lahden Sibeliustalon toimitusjohtaja Taneli Tuomaala.