Sibeliustalo tarjoaa puitteet Sibelius150-tuotannolle

Sibeliustalo tarjoaa puitteet Sibelius150-tuotannolle

Vuonna 2015 vietetään suuren suomalaisen säveltäjämestarin Jean Sibeliuksen 150-vuotisjuhlaa. Ensi vuonna tulee myös kuluneeksi 15 vuotta Lahden Sibeliustalon avajaisista. Nämä kaksi merkkipaalua nivotaan Sibeliustalossa yhteen Sibelius150|Sibeliustalo15 -juhlavuodeksi.

Sibelius150-tapahtumatarjonnan käynnistää jo Sibeliuksen syntymäpäivänä ja suomalaisen musiikin päivänä 8. joulukuuta 2014 Laulu-Miesten 100-vuotisjuhlakonsertti. Juhlavuonna 2015 on luvassa runsaasti Sibelius-ohjelmaa muun muassa Ylioppilaskunnan Laulajien Sibelius 150 vuotta -konsertin ja Suomen Naiskuoroliiton 70-vuotisjuhlakonsertti Annan ja Ainon myötä.

Onko Sinulla suunnitteilla joku Sibelius-aiheinen konsertti tai muu tapahtuma, jonka haluaisit tuoda Sibeliustaloon?

Kaiken sibeliaanisen juhlatarjonnan ohessa Sibeliustalo tarjoaa tukenaan yhdelle Sibelius150-tuotannolle tapahtumatilan veloituksetta käyttöön yhtä yleisötilaisuutta varten vuodelle 2015.

Esitä meille Sibelius150-suunnitelmasi. Valitulle tuotannolle tarjotaan Sibeliustalosta tila sekä tapahtumaan kuuluvat sisäiset peruspalvelut, muun muassa naulakkopalvelu ja vahtimestarin palvelut. Konsertin tai muun tilaisuuden tuotto ohjataan erikseen sovittavalla tavalla suoraan valitulle tuotantokumppanille. Tuotannosta ei makseta muuta palkkiota.

Sibelius150-tuotantotukea koskevat vapaamuotoiset hakemukset osoitetaan Lahden Sibeliustalo Oy:n hallitukselle 8.12.2014 mennessä osoitteella taneli.tuomaalaatsibeliustalo.fi.

Lisätiedot:
Toimitusjohtaja
Taneli Tuomaala
Puh. 044 716 1800
taneli.tuomaalaatsibeliustalo.fi