Suomen kärkiartistit Sibeliustalon pikkujoulubileissä

Suomen kärkiartistit Sibeliustalon pikkujoulubileissä

Perinteeksi muodostuneita Sibeliustalon pikkujoulubileitä juhlitaan lauantaina 15. marraskuuta, kun Metsähallin lavalle nousevat bilekansaa vauhdittamaan Suomi-iskelmän kuningatar Paula Koivuniemi ja viihteen moniottelija Elastinen.

Paula Koivuniemi on 46-vuotisen uransa aikana myynyt satojatuhansia albumeita, ja hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat muun muassa ”Kun kuuntelen Tomppaa”, ”Kuka pelkää Paulaa” ja ”Tummat silmät, ruskea tukka”.

Elastinen kirjoitti ensimmäiset rap-lyriikkansa viidentoista vuoden iässä, ja solmi 18-vuotiaana levytyssopimuksen yhdessä Iso H:n kanssa perustamalleen Fintelligens-hiphopbändille. Hän tuottaa oman musiikillisen uransa ohella musiikkia muille artisteille sekä toimii Rähinä Records levy-yhtiön toimitusjohtajana.

Molemmat artistit ovat tänä syksynä olleet koko kansan valokeilassa aina perjantai-iltaisin Nelosen Vain elämää -ohjelman myötä. Supersuositun tv-sarjan kolmas kausi on juuri päättynyt, mutta nämä kaksi valovoimaista tähteä loistavat yhdessä jälleen Sibeliustalon Metsähallin lavalla tulevana lauantaina. Illan juontajana on muun muassa MTV3:n Ajoneuvos-ohjelmasta tuttu pikkujouluneuvos Jussi Halli.

Metsähallin kuusen äärelle mahtuu bilettämään jopa yli 1000 iloista juhlijaa, ja paikkoja on jäljellä rajoitetusti.

Paula Koivuniemen haastattelupyynnöt:
Projektiassistentti Ilkka Siitari, puh. 044 416 3184

Sibeliustalon pikkujoulubileet
Paula Koivuniemi & Elastinen
Metsähallissa la 15.11. klo 20

Liput: 46 €
Osta liput

K-18! Ei istumapaikkoja.

Järjestäjä: Lahden Sibeliustalo Oy.