Sibeliustalon Talvikaruselli pyöräyttää vuoden 2015 käyntiin

Sibeliustalon Talvikaruselli pyöräyttää vuoden 2015 käyntiin

Koko perheen talvirieha, Sibeliustalon Talvikaruselli, pistää vuoden 2015 pyörimään vauhdikkaasti. Kolmipäiväinen tapahtuma järjestetään perjantaista sunnuntaihin 2.-4. tammikuuta klo 10-17.

Tivoli Sariola pystyttää Metsähalliin lasten ja lastenmielisten riemuksi keinukarusellin ja pomppulinnan sekä eläinkarusellin ulos Sibeliustalon edustalle.

Päivittäin klo 13 päästään nauttimaan Koulutuskeskus Salpauksen sirkuslinjan opiskelijoiden toteuttamasta sirkusesityksestä Pääsalissa. Konserttitaloon voi tutustua päivittäin klo 15 järjestettävällä esittelykierroksella, joka huipentuu Miikka Kallion urkuesitykseen Pääsalissa. Talokierroksen kesto n. 75 minuuttia ja se vedetään sekä suomeksi että venäjäksi.

Kun nälkä iskee, voi talvisia makuja nautiskella Ravintola Lastun lounaalla ja Metsähallin Tuohi-kahviossa. Tarjolla on muun muassa lihapallomeri, josta voi koota oman herkkuvartaan.

Toivotamme kaikki kaupunkilaiset ja matkailijat tervetulleiksi Sibeliustalon Talvikarusellin pyörteisiin!

Laitelippuja on myynnissä tapahtumassa. Ranneke 10 euroa, irtoliput 3 euroa. Liput sirkusesitykseen ja taloesittelyyn ovat jo myynnissä Lippupisteen kautta ja Sibeliustalon lippukassalla. Sirkus 10 euroa / hlö, taloesittely aikuisilta 14,50 euroa ja lapsilta 7,50 euroa.

Sibeliustalon Talvikaruselli on avoinna klo 10-17. Sibeliustalon lippukassa on tapahtuman yhteydessä avoinna pe klo 12-17, la-su klo 12-15.