Elastinen ja Koivuniemi toivat talon täyteen (vain) elämää

Elastinen ja Koivuniemi toivat talon täyteen (vain) elämää

Vain elämää -tähdet Elastinen ja Paula Koivuniemi vetivät Lahden Sibeliustalon Metsähallin tupaten täyteen pikkujoulubilettäjiä lauantai-iltana.

Vauhdikkaan illan avasi juuri Linnan juhliin kutsun saanut Elastinen, joka omien hittiensä lisäksi esitti peräti kolme Nelosen Vain elämää -sarjassa kuultua vetoa. Listahitiksi nousseen ”Peggy”-kappaleen jälkeen hän heitti ilmoille ”Kun kuuntelen Tomppaa” ja omisti sen vuoroaan odottelevalle Paula Koivuniemelle.

– Tämä biisi on edellisen kerran esitetty kuudelle henkilölle, mutta nyt koska Paulakin on talossa, haluan esittää sen teille myös, Elastinen hehkutti ja korvasi lyriikoiden Tompan Paulalla.

Ennen viimeistä biisiä kuultu Vesa-Matti Loirilta lainattu ”Naurava kulkuri” räjäytti potin ja sai yleisön entistä villimmäksi. Elastisen osuuden päätti superhitti ”Anna soida”.

Myöhemmin illalla esiintynyt Suomi-iskelmän kuningatar Paula Koivuniemi ei sen sijaan ollut lisännyt keikkalistalleen tuttuja kipaleita Vain elämää -sarjasta. Hän luotti kahdeksanhenkisen bändinsä kanssa perinteisempiin tahteihin. Paulan karismaattisuus upposi yleisöön, joka lauloi ja tanssi Metsähallissa myöhään yön pikkutunneille. Eikä kukaan pelännyt Paulaa.

Sibeliustalon pikkujoulubileet järjestetään jälleen ensi vuoden marraskuussa. Artistit julkaistaan kesällä 2015.