Lasten itsenäisyyspäivän tanssiaiset Sibeliustalossa lapsen oikeuksien päivänä

Lasten itsenäisyyspäivän tanssiaiset Sibeliustalossa lapsen oikeuksien päivänä

Sibeliustalossa on tanssittu lasten itsenäisyyspäivätansseja jo vuodesta 2001 ja perinne jatkuu tänäkin vuonna. Nyt tanssiaisia tanssitaan UNICEFin juhlavuoden kunniaksi jo Lapsen oikeuksien päivänä 20.11., jolloin Metsähallin täyttää lähes 700 päiväkoti-ikäistä juhlijaa.

UNICEF-kaupunkivuoden lähettiläät rap-artisti Brädi ja Pelicans puolustaja Jan Latvala tulevat avaamaan tanssiaiset ja musiikista vastaa lastenorkesteri Möröt.

Lahden kaupunki on ottanut Suomen UNICEFilta haasteen vastaan ja toimii kalenterivuoden 2014 UNICEF-kaupunkina. Lasten Juhlaviikkoa vietetään 15. – 22.11. ja Sibeliustalon lasten tanssiaiset ovat osa juhlaviikon ohjelmaa.

Lasten tanssiaiset Sibeliustalossa torstaina 20.11.2014 klo 9.