Petra Peltovako Sibeliustalon markkinointi- ja viestintäpäälliköksi

Petra Peltovako Sibeliustalon markkinointi- ja viestintäpäälliköksi

Lahden Sibeliustalon markkinointi- ja viestintäpäällikön tehtävään on valittu KTM Petra Peltovako. Sibeliustaloon lahtelaislähtöinen Petra siirtyy Stalatube Oy:ltä, jossa hän on toiminut kansainvälisissä markkinoinnin tehtävissä. Mainostoimistotaustan omaavalla Petralla on laaja kokemus erilaisista markkinoinnin ja viestinnän työtehtävistä, erityisesti palvelualalta. Turun kauppakorkeakoulusta valmistunut Petra on suorittanut kansainvälisen markkinointiviestinnän tutkinnon (BBA ja BA) Haagissa, Hollannissa.

 – Lahden Sibeliustalo on upea, kansainvälisen kongressi- ja konserttikeskuksen vaatimukset täyttävä lahtelainen ylpeydenaihe. Otan uudet haasteet vastaan innolla ja luottavaisin mielin. Hienoa päästä mukaan loistavaan tiimiin, Petra iloitsee.

Petra Peltovako aloittaa markkinointi- ja viestintäpäällikön tehtävässä 1.1.2015.