Huikaiseva Lord of the Dance Lahteen maaliskuussa

Huikaiseva Lord of the Dance Lahteen maaliskuussa

Kaikkien aikojen suosituimpiin tanssiesityksiin lukeutuva Lord of the Dance saapuu kiertueelle Suomeen maaliskuussa. Legendaarisen Michael Flatleyn perustama kokoonpano nähdään täysin uuden koreografiansa voimin Tampere-talossa 11. maaliskuuta, Lahden Sibeliustalossa 13.3., Jyväskylän Paviljongissa 14.3. ja Helsingin Finlandia-talossa 15.3. Liput maksavat alkaen 39 euroa, ja ne tulevat myyntiin Sibeliustalon lippukassalla ja Lippupisteen myyntipisteissä keskiviikkona 10. joulukuuta. Kaikista ennen joulua ostetuista lipuista on tarjolla 10 prosentin alennus.

Lord of the Dance esittelee maaliskuussa Suomessa uuden Dangerous Games –koreografiansa, jota on tanssittu loppuunmyydylle saleille ympäri Euroopan syyskuisen ensi-iltansa jälkeen. Kyseessä on kokoonpanon perustajan Michael Flatleyn luomus. Hän on sekä ohjannut esityksen että tehnyt myös sen koreografian.

– Esityksessä on huikeaa taituruutta ja osaamista, ja sen tanssijat ovat kertakaikkisen ainutkertaisia, toteaa Michael Flatley. – Show’n ehdottomia tähtiä ovat ”Lord of the Dancet”, eli James Keegan, Morgan Comer ja Mathew Smith, hän jatkaa.

Uusi Lord of the Dance: Dangerous Games tuo lavalle täysin uuden lavastuksen sekä uudet puvut ja koreografian. Lavalle nousee neljäkymmentä tanssijaa, jotka Flatley on henkilökohtaisesti esitykseen valinnut. Myös Gerard Fahyn säveltämä musiikki on täysin uutta. Perinteinen irlantilainen kansanmusiikki yhdistyy musiikissa nykyaikaisiin sointuihin ja rytmeihin.

Lord of the Dance: Dangerous Games sai ensi-iltansa Lontoon Palladium-teatterissa 1. syyskuuta. Nyt edessä on lähes puolitoista vuotta kestävä kiertue, joka ulottuu viidelle mantereelle kymmeniin maihin. Suomeen kiertue saapuu ensi maaliskuussa.

Lord of the Dance internetissä: www.lordofthedance.com

Konsertin järjestäjä. ARTBG, www.artbg.fi