Angry Birds soi uruilla Sibeliustalon Talvikarusellissa

Angry Birds soi uruilla Sibeliustalon Talvikarusellissa

Tammikuun ensimmäisenä viikonloppuna Sibeliustalossa on menoa ja melskettä, kun Sibeliustalon Talvikaruselli -tapahtuma käynnistää vuoden 2015 vauhdikkaasti.

Yksi tapahtuman vetonauloja on opastettu talokierros, joka päättyy Sibeliustalon Pääsaliin muusikko Miikka Kallion urkumatineaan. Puolen tunnin mittaisessa viihteellisessä urkuesityksessä kuullaan Bachin ja Tšaikovskin teosten lisäksi mm. musiikkia Pirates of the Caribbean -elokuvista ja tunnussävelmä supersuositusta Angry Birds -pelistä. Talokierros järjestetään tapahtuman jokaisena päivänä klo 15, liput aikuisilta 14,50 € ja lapsilta 7,50 €. Kierroksen kokonaiskesto on n. 75 minuuttia.

Pääsalissa nähdään myös Koulutuskeskus Salpauksen sirkuslinjalaisten toteuttama upea sirkusesitys. Näytös järjestetään päivittäin klo 13 ja sen kesto on n. 40 minuuttia. Liput 10 euroa.

Touhua ja tohinaa on luvassa Metsähallissa, johon Tivoli Sariola tuo lasten riemuksi suuren pomppulinnan ja karusellin. Lisäksi ulkona Sibeliustalon edustalla voi nauttia raikkaasta ulkoilmasta eläinkarusellin vauhdissa. Rannekkeet 10 euroa, irtoliput 3 euroa.

Metsähallin kahvio tarjoilee pikkulämpimiä pieneen nälkään sekä kuumat ja kylmät juomat. Kahviossa pizzaa, hodaria, lämmintä pullaa ja vaikkapa kuumaa kaakaota palan painikkeeksi. Avoinna tapahtumapäivinä klo 10-17. Sibeliustalon lounasta on tarjolla ravintola Lastussa klo 11-15. Lapsille on oma lihapullameri jossa pääsee kokoamaan oman herkkuvartaan. Aikuiset 11,90 € lapset 4-12v. 5,95 €.