Taiteilija tavattavissa: Bruno Maximus

Taiteilija tavattavissa: Bruno Maximus

Kuvataiteilija Bruno Maximus esittelee Sibelius-aiheisia maalauksiaan Sibeliustalon Puusepän Verstaalla lauantaina 24.1. juuri ennen Ylioppilaskunnan laulajien Sibelius 150 vuotta -juhlakonserttia. Konsertti alkaa Pääsalissa klo 15 ja Bruno Maximus on tavattavissa Verstaalla klo 13-15.

Taidenäyttelyssä on esillä ennennäkemättömiä öljyväritöitä Sibeliuksesta konsertin johtajana eri aikoina ja värikkäitä henkilökuvauksia säveltäjän elämästä. Sibeliuksen muotokuvista tehtiin suurin osa viime vuosisadalla, ja tämä näyttely on laajin kokonaisuus uusia maalauksia kansallissäveltäjästämme.

Sibelius väreissään -taidenäyttely on esillä Puusepän Verstaalla 31.1. asti. Näyttely on avoinna Sibeliustalon aukioloaikoina ja sinne on vapaa pääsy.

Taidenäyttelyn yhteydessä on esillä myös taiteilija Mauri Kososen maailman suurin lyyra.