Huippusuosittu elektro-flamencoyhtye Chambao ensi kertaa Suomeen

Huippusuosittu elektro-flamencoyhtye Chambao ensi kertaa Suomeen

Flamencoa ja elektronisia rytmejä musiikissaan yhdistävä espanjalainen Chambao saapuu konsertoimaan ensi kertaa maahamme huhtikuussa. Tämä viisijäseninen huippukokoonpano esiintyy Lahden Sibeliustalossa 19.4. ja Helsingin Kulttuuritalossa 20. huhtikuuta. Liput maksavat 39,50-50,50 euroa.

Chambaon musiikkia kutsutaan flamenco chiliksi. Yhtye nousi suureen suosioon vuonna 2002 julkaistun albumin myötä. Kyseistä levyä myytiin Espanjassa yli 100 000 kappaletta, ja Chambaosta tuli yksi maan kaikkien aikojen menestyksekkäin yhtyetulokas.

Malagasta lähtöisin oleva Chambao on luonut musiikillaan ainutkertaisen ja omintakeisen tyylin ja rikkonut monia raja-aitoja esiintymisillään. Chambaon vallankumouksellinen tapa esiintyä on muuttanut ja kehittänyt flamencoa musiikin osa-alueena ja tuonut sen kiinteäksi osaksi myös espanjalaisen nuorison nykypäivää.

Chambao on julkaissut jo seitsemän albumia ja voittanut lukuisia palkintoja ympäri maailman. Yhtyeen muodostavat laulaja La Mari, kitaristi Toni Cantero, Dj-saksofonisti-huilisti Roberto Cantero, kosketinsoittaja Toni Romero ja perkussionisti Juan Heredia.

Chambaon kotisivut: www.chambao.es/en/home.php
Kiertueen järjestäjä. Loud Concerts, www.loudconcerts.com/en