Juhlavuoden erikoismenut kunnioittavat perinteitä

Juhlavuoden erikoismenut kunnioittavat perinteitä

Aino Sibeliuksen laatimien ruokalistojen innoittamana Sibeliustalon keittiöpäällikkö Chef Rötisseur Minna Pulkamo suunnitteli Sibeliuksen juhlavuoden erikoismenut. Ainolassa metsän ja puutarhan sato hyödynnettiin monipuolisesti erilaisiin ruokalajeihin. Ainolassa myös leivottiin ahkerasti makeita leivonnaisia ja suosituimpia olivat kinuskikakku ja appelsiinikakku.

Sibeliustalon keittiössä arvostetaan kotimaisia lähellä tuotettuja puhtaita raaka-aineita aina kun se on mahdollista. Juhlavuoden erikoismenuissa kunnioitetaan Ainolan perinteitä, makuja ja valmistusmenetelmiä.

Tarjolla on Buffet Ainolan tapaan (min. 30 henkilöä), Dinner Sibeliuksen makuun (min. 20 henkilöä) ja herkkuja väliajalle.

”Perinteiset valmistusmenetelmät sopivat mainiosti myös nykyaikaan. Mikä onkaan parempaa kuin hitaasti, miedolla lämmöllä kypsennetty paisti ja pitkään keitetyt paistinkastikkeet sekä raaka-aineiden puhdas maku. Näitä perinteitä kunnioittaen syntyi Sibeliuksen juhlavuoden erikoismenut. Tervetuloa maistelemaan!”
– Minna Pulkamo

Tutustu menukokonaisuuksiin Juhlavuoden erikoismenut -sivullamme.