Isac Elliot Sibeliustaloon huhtikuussa

Isac Elliot Sibeliustaloon huhtikuussa

Isac Elliot julkisti fanien iloksi lisää keikkapäiviä tälle keväälle. Sibeliustalon Pääsaliin hän saapuu pe 17.4.2015.

Ennen huhtikuun kiertuetta Isac lähtee ensimmäistä kertaa Lappiin ja esiintyy Save A Girl Tour: Snow Edition -keikoilla Rukalla, Levillä ja Ylläksellä. Isac odottaa suuresti myös esiintymistään Emma Gaalan lavalla 27. helmikuuta. Viime vuonna Vuoden Tulokas Emman ja Vuoden Innovaattori –palkinnon voittanut Isac on tänä vuonna ehdolla neljässä kategoriassa: Vuoden Artisti, Vuoden Miessolisti, Vuoden Popalbumi ja Vuoden Musiikkivideo.

Suomen lahjakkaisiimpiin ja lupaavimpiin poppareihin kuuluva Isac Elliot on myynyt kultaa marraskuussa 2014 julkaistulla albumilla Follow Me ja platinaa debyytillään Wake Up World. Ainoana suomalaisena artistina Isac on voittanut kahdesti peräkkäin MTV:n jakaman Best Finnish Act –palkinnon, päässyt arvostetun Billboard-lehden tulevaisuuden tähtiä ennakoivalle Next Big Sound -listalle, tehnyt suomalaista elokuvahistoriaa dokumenttielokuvallaan Dream Big: The Movie sekä ollut Aku Ankka –lehden kannessa niin Suomessa kuin Norjassa. Myös Isacin sosiaalisen median luvut ovat omaa luokkaansa. Hän on kerännyt yli 31 miljoonaa striimiä Spotifyyn, yli 17 miljoonaa katselukertaa YouTubeen, 241 tuhatta seuraajaa Instagramiin, 129 tuhatta seuraajaa Facebookkiin ja 65 tuhatta seuraajaa Twitteriin.

Isac Elliot
Sibeliustalossa pe 17.4. klo 19

Liput: 27,50 €
Osta liput