Sibeliustalo ehdolla vuoden 2014 tapahtumapaikaksi

Sibeliustalo ehdolla vuoden 2014 tapahtumapaikaksi

Toista kertaa Evento+S&A-lehden järjestämän Evento Awards -kilpailun finalistit on julkistettu. Lahden Sibeliustalo on toistamiseen ehdolla vuoden 2014 tapahtumapaikaksi. Kotimaisista ja kansainvälisistä markkinointiviestinnän ja tapahtuma-alan osaajista koottu tuomaristo on valinnut yhdessä lehden lukijoiden kanssa eri sarjojen finalistiehdokkaat. Evento Awards -kilpailu huipentuu 25. maaliskuuta Helsingissä järjestettävään palkintojuhlaan.

Hyvän tapahtumapaikan kriteerinä on, että se soveltuu kyseessä olevaan tapahtumaan ja luo sille oikeanlaiset puitteet. Tapahtumapaikaksi voidaan lukea kokonainen rakennus, kulttuurikohde, laiva, yksittäinen sali tai vaikkapa sisäpiha. Kyseessä voi olla pelkkä tila tai täydenpalvelun tapahtumapaikka.

Vuoden tapahtumapaikka 2014 finaalissa Kohtaaminen-tunnustuspalkintoa tavoittelee Sibeliustalon lisäksi Wanha Satama ja Vartiovene 55.

Lisätietoa Evento Awardsista löytyy osoitteesta http://eventoawards.fi/finalistit/