Sibeliustalossa on nyt myös aktiivinen kokoustila

Sibeliustalossa on nyt myös aktiivinen kokoustila

Suomen Aktiivisin työpaikka 2014 -kunniamaininnan saanut Sibeliustalo on muuntanut yhden kokoustiloistaan aktiiviseksi kokoustilaksi. 20-25 hengen Pihlaja-kabinetissa on nyt istuinpalloja, pystypöytiä ja jumppakeppejä houkuttelemassa kokousasiakkaita liikkumaan tilaisuutensa yhteydessä.

– Arvostamme sitä, että Technogymin istuinpallot ovat ergonomisesti hyvin suunniteltuja ja esteettisesti fiksun näköisiä. Kalustekangaspintaisina ne voi tarvittaessa myös pestä. Istuinpallot eivät myöskään ole sähköisiä eivätkä siten kerää pölyä, joka harmittavasti siirtyisi kokousvieraiden vaatteisiin, kertoo liiketoimintapäällikkö Anu Kärkkäinen.

Aktiivinen kokoustila on hinnoiteltu aivan samalla tavalla kuin muutkin kokoustilat, sillä tavoitteena on saada ihmiset kokeilemaan uutta terveellisempää kokoustapaa.

Pihlaja-kabinetin istuinpalloja on mahdollista myös ostaa Sibeliustalon Festivo Shopista.