Earth Hour sammuttaa Sibeliustalon valot lauantaina

Earth Hour sammuttaa Sibeliustalon valot lauantaina

Maailman suurin ilmastotapahtuma, WWF:n Earth Hour, näkyy tänä vuonna Lahdessa erityisen näyttävästi, sillä kaupunki on Suomen Earth Hour -pääkaupunki. Earth Houria vietetään lauantaina 28.3., jolloin perinteisesti myös Sibeliustalo sammuttaa ulkokuorensa valot klo 20.30-21.30 väliseksi ajaksi. Myös muut lahtelaiset maamerkit aina kaupungintalosta radiomastoihin pimenevät osoittaakseen huolensa ilmaston puolesta.

Lahden kaupunki järjestää Vesijärven satamassa kynttiläillallisen lauantaina klo 19 alkaen. Tarjolla on kasvishernekeittoa ja komea tulishow, jonka äänentoisto tuotetaan kuntopyörillä. Tervetuloa satamaan nauttimaan mukavasta tunnelmasta ja seuraamaan, kun Sibeliustalo pimenee!