Lahden Sibeliustalo Oy:n toimitusjohtaja irtisanoutuu

Lahden Sibeliustalo Oy:n toimitusjohtaja irtisanoutuu

Lahden Sibeliustalo Oy:n toimitusjohtaja Taneli Tuomaala on irtisanoutunut tehtävästään. Hallitus on myöntänyt toimitusjohtajalle eron 10.8.2015 pitämässään kokouksessa. Sopimussuhde päättyy 31.8.2015. Asiasta on tiedotettu Sibeliustalon henkilöstölle 11.8.

Taneli Tuomaala on työskennellyt toimitusjohtajana Sibeliustalossa 2011 alkaen, ja nyt hän on päättänyt siirtyä jatkamaan työtään tapahtuma-alalla perheyhtiönsä Emporia Group Oy.n toimitusjohtajana. Ajankohta sopii hyvin myös Sibeliustalolle, joka on uusimassa strategiaansa, vahvistamassa hallituksen työskentelytapoja, luomassa uudenlaisia toimintatapoja henkilöstönsä kanssa ja kehittämässä yhteistyötään kumppaneiden kanssa sekä tekemässä myös uudenlaisia avauksia ympäröivään yhteiskuntaan.

Sibeliustalo on Taneli Tuomaalan toimikaudella vahvistanut asemaansa Suomen johtavana konsertti- ja kongressitalona. Sibeliustalo on saanut näinä vuosina kunniamainintoja sekä kansallisesti että myös kansainvälisesti. Lahden Sibeliustalo Oy:n hallitus kiittää Taneli Tuomaalaa työstään ja sitoutuneisuudestaan Sibeliustalo Oy:n ja Lahden talousalueen hyväksi.

Taneli Tuomaalalle yli neljä vuotta Sibeliustalon toimitusjohtajana ovat tarjonneet haasteita, kasvua ja onnistumisia suomalaisen tapahtuma-alan näköalapaikalla. Hän kiittää Sibeliustalon henkilökuntaa vahvasta ammatillisesta asenteesta ja huipputason osaamisesta työssään sekä kaikkia kumppaneita yhteisen menestyksen rakentamisesta. Samalla Tuomaala kiittää Lahden Sibeliustalo Oy:n hallitusta kehityshakuisesta yhteistyöstä ja toivottaa menestystä yhtiön tulevaisuuden rakentamisessa. 

Sibeliustalon vt. toimitusjohtajana toimii 1.9. alkaen liiketoimintapäällikkö Anu Kärkkäinen.

Lahdessa 11.8.2015

LAHDEN SIBELIUSTALO OY

Tapani Ripatti
Hallituksen puheenjohtaja

Taneli Tuomaala
Toimitusjohtaja

Lisätiedot:

Tapani Ripatti
Hallituksen puheenjohtaja
Lahden Sibeliustalo Oy
Puh. 040 740 6222
tapani.ripattiatpp1.inet.fi

Taneli Tuomaala
Toimitusjohtaja
Lahden Sibeliustalo Oy
Puh. 044 716 1800
taneli.tuomaalaatsibeliustalo.fi

Milla Bruneau
Hallituksen varapuheenjohtaja
Lahden Sibeliustalo Oy
milla.bruneauatlh.lahti.fi

Jyrki Myllyvirta
Kaupunginjohtaja
Lahden kaupunki
jyrki.myllyvirtaatlahti.fi