Sibeliustalo ja Support Your Local juhlivat Mestaria!

Sibeliustalo ja Support Your Local juhlivat Mestaria!

Tänä vuonna musiikkimaailma juhlistaa Jean Sibeliusta, jonka syntymästä tulee kuluneeksi 150 vuotta. Sinfonia Lahti viettää merkkivuotta järjestämällä kansainvälisen Sibelius-festivaalinsa viikon mittaisena. Festivaali on juhlavuoden huipentuma, jonka aikana Sibeliustalossa vierailee ulkomaalaisia musiikin ystäviä ympäri maailmaa!

Sibeliustalo on yhdessä Support Your Local -tuotemerkin kanssa tehnyt 4 erilaista kangaskassia, jotka juhlistavat hienoa juhlaviikkoa; kestävät kangaskassit piristävät arkea myös festivaalin jälkeen ja muistuttavat suuresta Suomalaisesta säveltäjästä.

”Perinteisen valikoiman rinnalle voidaan tuoda modernilla tavalla toteutettuja tuotteita ja näemme tällaiset uudenlaiset avaukset ympäröivään yhteiskuntaan hyvänä mahdollisuutena saada lisää ystäviä Sibeliustalon ja kulttuurin pariin”, kertovat Ilkka Siitari ja Sanni Salonen Sibeliustalon markkinoinnista.

Support Your Local on tehnyt paljon yhteistyötä erilaisten tapahtumien ja yritysten parissa.

”Tämä on ensimmäinen kerta, kun saamme olla mukana arvostetun kulttuuritoimijan valikoimissa. On todellinen kunnia aloittaa yhteistyö Sibeliuksen juhlavuonna ja olemme hyvin innoissamme”, sanoo Toni Putula, toinen Support Your Local -tuotemerkin omistajista.

Support Your Local on noussut ilmiöksi vajaassa kahdessa vuodessa ja tuotteiden haluttavuus on korkealla tasolla. Tuotteita ostavat tiedostavat kaupunkilaiset, jotka ovat edelläkävijöitä kuluttajina.

Rajattu erikoiserä juhlavuoden kangaskasseja on myynnissä maanantaista 31.8. lähtien Sibeliustalon Festivo Shopissa.

Sibeliusfestivaali Lahdessa 31.8.-6.9.2015. Liput Sibeliustalon lipunmyynnistä puh. 0600 393949 tai Lippupalvelu.fi.

www.sibeliustalo.fi
www.supportyourlocal.eu
instagram.com/sibeliustalo
instagram.com/supportyourlocal_eu

Lisätietoja:        

Sanni Salonen
Lahden Sibeliustalo Oy
puh 050 398 5843
sanni.salonenatsibeliustalo.fi

Toni Putula
Support Your Local
puh 040 501 9796
toniatupmrkt.fi