Sibeliustalo tekee hyvää myös vuonna 2016

Sibeliustalo tekee hyvää myös vuonna 2016

Sibeliustalo tukee hyväntekeväisyystoimintaa tarjoamalla kerran vuodessa yhdelle hyväntekeväisyyshankkeelle Pääsalin ja yhdelle Finlandia-klubin yleisötapahtumakäyttöön. Sibeliustalon pääsalin kapasiteetti on 1 229 paikkaa ja Finlandia-klubin 610 paikkaa.

Hyväntekeväisyyskohteiksi voivat hakea hyväntekeväisyystoimintaa harjoittavat yhdistykset, ei yritykset. Hyväntekeväisyyskohteeksi valitulle yhdistykselle tarjotaan Sibeliustalosta tila sekä peruskonserttiin rinnastettavat sisäiset palvelut, muun muassa naulakkopalvelu ja vahtimestarin palvelut. Mahdolliset muut lisäpalvelut ja talon ulkopuolelta tilatut palvelut laskutetaan yhdistykseltä.

Juhlavuoden hyväntekeväisyyskonsertin järjestivät Tiirismaan musiikkiluokat ry

Sibelius150 I Sibeliustalo15 – juhlavuoden hyväntekeväisyyskohde Tiirismaan musiikkiluokat järjestivät Sydämeni Laulu -konsertin toukokuun lopulla. Konsertin ensisijainen tavoite eli Lahden musiikkiluokkatoiminnan tunnettuuden lisääminen sekä musiikin opetuksen ja -osaamisen tason esittely julkisesti yhdellä kertaa alakoululaista lukiolaisiin. Sibeliustalon Pääsali oli tapahtumailtana loppuunmyyty ja nettotuloja myydyistä lipuista kertyi yhteensä 11 334 € kulujen jälkeen. Lipputuloilla Tiirismaan Musiikkiluokat keräävät rahaa Lotilan koulun tiloissa olevan studion laitteisiin. Sydämeni Laulu – yhteiskonsertti taltioitiin DVD:ksi, jonka tukiyhdistys sai markkinoille kesäkuun alussa. Lisäksi Sibeliustalo myy Musiikkiluokkien Koko kylän lapsii -CD:tä Festivo Shopissa koko juhlavuoden ajan.

Hae Sibeliustalon vuoden 2016 hyväntekeväisyyskohteeksi

Hyväntekeväisyystilaisuuden järjestäjän tulee esittää Sibeliustalolle vapaamuotoinen suunnitelma tilaisuudesta. Tilaisuuden toteutuminen on vahvistettava ennalta sovittuun ajankohtaan mennessä, ja se on järjestettävissä vuoden aikana talon vapaana olevista ajoista, kuitenkin pois lukien maalis-huhtikuu ja loka-joulukuu.

Avustuskohde päätetään vuosittain Lahden Sibeliustalo Oy:n hallituksen kokouksessa lokakuussa.

Hakemukset osoitetaan Sibeliustalon hallitukselle 30.9. mennessä osoitteella anu.karkkainenatsibeliustalo.fi

 

Lisätietoja:

Anu Kärkkäinen
vt. toimitusjohtaja
Lahden Sibeliustalo Oy
 p. +358 (0)50 398 5812