Jukka Puotilan 60-vuotisjuhlakiertue siirtyy ensi vuodelle sairastumisen vuoksi

Jukka Puotilan 60-vuotisjuhlakiertue siirtyy ensi vuodelle sairastumisen vuoksi

Jukka Puotilan 60-vuotisjuhlakiertue siirtyy ensi vuodelle sairastumisen vuoksi

Näyttelijä Jukka Puotilan oli tarkoitus juhlistaa ensi kuussa 60-vuotispäiviään lähtemällä laajalle kiertueelle ympäri Suomen esityksellään ”Jukka Puotila & 60 kutsumatonta vierasta”. Kiertue joudutaan kuitenkin siirtämään Jukka Puotilan vakavan sairastumisen vuoksi. Jukka Puotila jää välittömästi sairauslomalle kuluvan vuoden loppuun saakka. Hänen hoitonsa ovat jo käynnistyneet ja ennusteet parantumisen osalta ovat positiiviset.

Kiertue toteutetaan kokonaisuudessaan uudelleen helmi-maaliskuussa 2016.

Sibeliustalon esityspäivämäärä on siirretty lauantaille 20.2.2016 klo 19.00.

Jo ostettu lippu käy sellaisenaan 20.2 tapahtumaan. Mikäli päivä ei käy asiakkaalle, voi lipun palauttaa siihen myyntipisteeseen, mistä ne on ostettu (ei R-kioskit), Sibeliustalolle tai postittamalla ne Lippupisteelle (ohjeet www.lippu.fi) 30.9. mennessä. Lippunsa palauttaneille hyvitetään maksamansa lipun hinta kokonaisuudessaan vähennettynä välityspalkkiolla.

Lisätiedot lippujen vaihtoa ja palautusta koskien saa edellämainittujen lipunmyyntiyritysten verkkosivuilta.

Tarvittaessa lisätietoja antaa kiertueen tuotannosta vastaavan OM Tuotanto Oy:n Olli Marttinen,
p. 040-515 7755 tai olli.marttinenatomtuotanto.fi