Etsimme tuottajaa / tuotantoassistenttia

Etsimme tuottajaa / tuotantoassistenttia

Lahden Sibeliustalo Oy hakee määräaikaiseen työsuhteeseen

TUOTTAJAA / TUOTANTOASSISTENTTIA 

vahvistamaan tapahtumatuotantoa niin konserttisalissa kuin Finlandia-klubillakin. Valittavan henkilön ammattitaito ja osaaminen vaikuttavat viimekädessä työtehtävän lopulliseen sisältöön. Haluamme mukaan huipputyypin, sopimaan huipputiimiimme. Sijaisuus kestää vähintään vuoden loppuun saakka.

Omaat hyvät organisointitaidot ja paineensietokyvyn, pystyt tekemään useita tehtäviä samanaikaisesti, koska koordinoit useita tapahtumia yhtä aikaa. Olet järjestelmällinen, yksityiskohtia rakastava henkilö, joka pystyy sopeutumaan muuttuviin tilanteisiin pienessä ryhmässä ja aikatauluihin, joita asiakkaat sinulta vaativat.

Tiimityöskentely ei myöskään ole sinulle vierasta, olet joustava persoona, joka pystyy ajattelemaan luovasti. Osaat sitoutua projektityöskentelyyn ja olet oma-aloitteinen, hyvät asiakaspalvelutaidot omaava reipas luonne.

Sinulla on taskussasi:

  • kokemusta tapahtumatuottamista
  • tapahtuma-alan teknistä osaamista
  • suomen- ja englanninkielen sujuvat taidot
  • kova halu olla mukana kehittämässä Sibeliustalon toimintaa

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä ma 7.9. klo 14-16 tai ke 9.9. klo 8.30-9.30 puh. 050 398 5812 / Anu Kärkkäinen. Kirjalliset hakemukset tulee lähettää perjantaihin 11.9. klo 16.00 mennessä sähköpostitse anu.karkkainenatsibeliustalo.fi