Kivikasvot jäähyväiskiertueelle marraskuussa!

Kivikasvot jäähyväiskiertueelle marraskuussa!

Kivikasvot / Tiedote 11.9.2015

Kivikasvot jäähyväiskiertueelle marraskuussa!

Suomalaisen TV- ja estradiviihteen legendaarinen kokoonpano, Kivikasvot, lähtee jäähyväiskiertueelle marraskuussa. Kivikasvot täytti viime kesänä 50 vuotta, ja nyt ryhmä on päättänyt juhlavuotensa kunniaksi lähteä viimeiselle kiertueelleen. Kunniakierros-kiertue käynnistyy 7.11. Lahden Sibeliustalosta ja jatkaa sieltä 8.11. Lohjan Laurentius-saliin, 15.11. Helsingin Kulttuuritaloon, 21.11. Tampere-taloon sekä 28.11. Turun konserttitaloon.

Esitysten liput maksavat 42 euroa, ja ne ovat jo myynnissä lippukaupoissa. Konsertin kesto on 2,5 tuntia väliaikoineen.

Jäähyväiskiertueella ovat mukana alkuperäisistä Kivikasvoista laulaja-säveltäjä Matti ”Fredi” Siitonen sekä näytelmäkirjailija-ohjaaja Ismo Sajakorpi. Uusia Kivikasvoja ovat vuonna 2009 politiikkaan siirtyneen Ilkka Lähteenmäen tilalle tullut oopperabaritoni Henrik Lamberg sekä parhaillaan sairauslomalla olevan Vesa Nuotion tilalle astuva mestarilaulaja Seppo Ruohonen.
Kivikasvot vietti kesällä 50-vuotismerkkipäiväänsä syntymäpaikkakunnallaan Haminassa RUK:n kurssin 118 vuosijuhlassa. Tuosta samaisesta RUK:n kurssista 118 sai Kivikasvot myös alkunsa. Koko kansan tietoisuuteen tämä suosikkikvartetti nousi MTV:n Kivikasvot Show –ohjelmien kautta, joita ryhmä teki 25 vuoden aikana yhteensä lähes sata kappaletta.
Parhaimmillaan 1970-luvulla Kivikasvojen jokakuukautista TV-show’ta katsoi yli 2,5 miljoonaa suomalaista. Kivikasvot oli 1970- ja 1980-luvuilla myös Suomen ylivoimaisesti suosituin yökerhojen esiintyjäryhmä.

Kivikasvojen perinteiset konserttikiertueet alkoivat Finlandia-talon estradilta syksyllä 1973 ja ovat nyt jo jatkuneet jo yli 40 vuotta.

– Nyt luvassa on viimeinen kiertueemme, Kunniakierros, joka tarjoaa musiikin ja estradiviihteen ystäville sydäntä lämmittävän ja nauruhermoja kutkuttavan show-konsertti-illan, kertoo Ismo Sajakorpi, kiertueen käsikirjoittaja ja yksi Kivikasvojen perustajajäsenistä. – Kivikasvojen nostalgiset, ikivihreät laulut kuljettavat katsojat läpi nuoruuden kultaisten vuosikymmenten, ja riemukkaat sketsit sekä laulujen sanoitukset nauravat suomalaisuuden värikkäille ilmentymille, Sajakorpi jatkaa.

Kivikasvojen esiintymistä täydentävät Hot Clubin taidokas tanssiryhmä sekä Kimmo Leppälän suuri Broadway Band –orkesteri, jotka antavat Kivikasvot Show´lle vauhdikkaan ja näyttävän kansainvälisen silauksen. Seppo Ruohosen mukanaolo takaa sen, että Kunniakierroksella on odotettavissa riemastuttava viihteen ja korkeakulttuurin yhteentörmäys.
Kivikasvojen Kunniakierros-kiertue:

LA 7.11. Sibeliustalo, Lahti, Klo 14.00
SU 8.11. Laurentius-sali, Lohja, Klo 17.00
SU 15.11. Kulttuuritalo, Helsinki, Klo 15.00
LA 21.11. Tampere-talo, Tampere, Klo 14.00
LA 28.11. Konserttitalo, Turku, Klo 14.00.
Liput 42 euroa ovat jo myynnissä lippukaupoissa. Ryhmäliput (vähintään 25 henkeä) 39,50 euroa.

Esityksen tuottaa Kivikasvot Oy
Esityksen nettisivut: www.facebook.com/Kivikasvot

Lehdistökuvat: www.dropbox.com/sh/n18jlednllwkoya/AACFEvdVrKF37LQxBKiA2v0Ba?dl=0

Lisätiedot medioille ja haastattelupyynnöt: Tomi Lindblom, p. 040-528 8485 tomi.lindblom@visualmedia.f