Sibeliustalossa tanssitaan Lapsen oikeuksien päivän kunniaksi

Sibeliustalossa tanssitaan Lapsen oikeuksien päivän kunniaksi

Jo perinteeksi muodostuneet lasten tanssiaiset järjestetään Sibeliustalossa edellisvuosien tapaan Lapsen oikeuksien päivänä perjantaina 20. marraskuuta. Alun perin Itsenäisyyspäivän -tanssiaisina tunnettu tapahtuma on vakiinnuttanut ajankohtansa marraskuun lopulle. Positiivisen vastaanoton saaneeseen tapahtumaan on kutsuttu kaikki Lahden seudun päiväkodit sekä perhepäivähoitajat. Osallistujamäärän odotetaan nousevan tänä vuonna noin kuuteensataan.

Tanssiaiset avaa klo 9.00 seiväshyppääjä Eemeli Salomäki, jonka jälkeen tanssiorkesteri Möröt esiintyy pikkuväelle. Mehutarjoilusta vastaa vuosittaiseen tapaan SOK Hämeenmaa.

Myös vanhemmat ja isovanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan tapahtumaa. Lahden Lasten Talvikarnevaalit tuo tapahtumaan oman festivaalitervehdyksensä yllätysohjelman muodossa.

Sibeliustalossa vietetään parhaillaan lasten marraskuuta, jolloin konserttiohjelmistossa on useampi lapsille suunnattu konsertti. Loppukuusta lavalla nähdään vielä Ti-Ti Nalle sekä Ipana-Rockissa Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri. Lasten marraskuun tunnuksen on suunnitellut Sinfonia Lahden kummilapset Ruoriniemen päiväkodista. Lasten tekemiä Sibeliustalo-aiheisia taideteoksia pääsee ihastelemaan Sibeliustalon Metsähalliin tanssiaispäivänä. 

Lisätietoja:
Tuotantosuunnittelija Samppa Rinne
Lahden Sibeliustalo Oy
puh. 044 716 1975
samppa.rinneatsibeliustalo.fi