Antti Tuiskun keikka Lahdessa aikaistuu päivällä!

Antti Tuiskun keikka Lahdessa aikaistuu päivällä!

Antti Tuiskun keikka Lahdessa aikaistuu päivällä!

Lahden Finlandia-klubin pian loppuunmyyty keikka joudutaan kiertueen aikatauluteknisistä syistä aikaistamaan perjantaille 12. helmikuuta 2016. Jo ostetut lauantain 13.2. liput käyvät semmoisenaan perjantain keikalle.

Mikäli uusi päivämäärä ei käy, liput voi palauttaa 14.12 mennessä. Jo ostetut liput voi lunastaa takaisin siinä myyntipisteessä mistä ne on ostettu. Verkkokaupasta ja R-kioskilta ostetut liput tulee toimittaa Lippupisteelle (ohjeet www.lippu.fi). Liput voi palauttaa myös Sibeliustalolle.

Antti jää jakamaan nimmareita perjantain klubikeikan jälkeen, joten varmista omat lippusi PIAN osoitteesta http://www.finlandia-klubi.fi/keikat/antti-tuisku