Perinteinen Joulupuu-keräys myös Sibeliustalolla

Perinteinen Joulupuu-keräys myös Sibeliustalolla

Perinteinen Joulupuu-hyväntekeväisyyskeräys järjestetään tänä vuonna viidettätoista kertaa. Lahden Nuorkauppakamari ry:n, MLL Lahden yhdistys ry:n, Inspis ry:n sekä Koulutuskeskus Salpauksen järjestämässä keräyksessä hankitaan vuosittain joululahjoja vähävaraisille ja pienituloisille lahtelaisille lapsiperheille.

Vuonna 2015 Sibeliustalo on mukana keräämässä lahjoituspaketteja ja tuomassa näin joulumieltä jokaiseen suomalaiseen kotiin. Festivo Shopin yhteydestä löytyy joulukuusi, jonka alle voi tuoda lahjoja 11.12 saakka. Lahjoittajat tuovat itse pakettinsa joulukuusen juurelle ja valitsevat kuusesta pakettikortin sen mukaan, minkä ikäiselle lapselle lahja on suunnattu.

Sibeliustalon Festivo Shop on avoinna ti-pe klo 13-17 sekä tapahtumien yhteydessä.

Joulumieli kuuluu kaikille!

Lisätietoja osoitteesta: http://www.jcilahti.fi/toiminta+ja+projektit/joulupuu/