Lahden Messut ja Sibeliustalo etsivät uutta toimitusjohtajaa

Lahden Messut ja Sibeliustalo etsivät uutta toimitusjohtajaa

Lahti on kansainvälisesti kiinnostava tapahtumakaupunki. Urheilukaupunkina arvostettu Lahti tunnetaan myös korkeatasoisista kulttuuripalveluista. Kaupunki uudistaa Messukeskuksen ja Sibeliustalon toimintaa ja kokoaa Messut Oy:n ja Sibeliustalo Oy:n liiketoiminnat.

Lahden kaupunki etsii uudelle kokonaisuudelle Suomen parasta TOIMITUSJOHTAJAA

Toimitusjohtajan tulee olla innovatiivinen kehittäjä, kasvattaa nykyistä liiketoimintaa ja parantaa tapahtumayhtiön kannattavuutta. Odotamme kokemusta ja laaja-alaista näkemystä kotimaisista ja kansainvälisistä tapahtumista sekä vahvaa talousosaamista. Arvostamme rohkeutta uudistaa, yhteistyökykyä ja innostavaa henkilöstöjohtamista. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä rakentaa asiakas- ja yhteistyöverkostoja.

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Aresmanagement Oy, Martti Sahrakorpi (p. 0400 563 809).

Työhaastattelut pidetään Lahdessa 18.12. Hakemukset ja CV palkkatoivomuksineen 10.12.2015 klo 12.00 mennessä osoitteessa: www.arespartners.fi.