TubeTour 2016 tuo tubettajat Sibeliustaloon

TubeTour 2016 tuo tubettajat Sibeliustaloon

Tämä on tubettajilta teille – täydellä palolla.

Ensimmäistä kertaa ikinä lähtee tubettajajoukko valloittamaan konserttisaleja, tapahtuma-areenoita ja jäähalleja ympäri Suomen!  Tubettajat saapuvat Lahden Sibeliustaloon lauantaina 26.3. klo 15.

Luvassa on huikea lavashow, livepelaamista, yleisöä osallistavaa ohjelmaa sekä tietenkin meet & greet -tilaisuus.

Tapahtuma on ikärajaton, mutta alle 13-vuotiaiden suositellaan osallistumaan yhdessä huoltajan tai sisaruksen kanssa. Vanhemmille on tarjolla oma info-osuus, jossa keskustellaan monipuolisesti sosiaalisessa mediassa toimimisesta.

Liput tulevat myyntiin maanantaina 7.12. klo 9.

Lisätietoa: www.tubetour.fi

TUBETTAJAT

Lakko

Kaikkien rakastama Lakko on tiiviisti mukana TubeTourin meiningeissä! Eric on syntyperältään jämsäläinen nuori mies, joka tekee niin peli- kuin matkailuvideoitakin ja taipuu jopa räppiin. 

Nost3 & Protro

Tämä huumorilla maustettua pop-vaikutteista räppia esittävä vauhdikas parivaljakko nousi suureen suosioon musiikkivideoillaan, jotka ovat keränneet jo yli 5,5 miljoonaa katselukertaa Tubessa. Viimeisin tuotos on yhdessä Herbalistin ja Lakon kanssa tuotettu Bailandoo-musavideo.

Annika

Annika on pirteä ja positiivinen persoona, jonka Tube-ura lähti käyntiin oman blogin myötä. Tuben suosituimpien mimmien joukkoon lukeutuva Annika tekee videoita omista intohimoistaan ja kiinnostuksistaan, kuten muodista, kauneusasioista, ruuanlaitosta ja urheilusta.

ZoneVD

Lapsesta asti omia sarjoja videoille touhunnut ZoneVD tunnetaan myös ilmaveivitaidoistaan, joita hän on Tuben lisäksi esitellyt muun muassa Talent Suomen finaalissa. YouTubessa Joona tekee kaikenlaista pelivideoista vloggaamiseen ja sketseihin. Häntä kiinnostaa erityisesti nopeatempoisuus ja energisyys, josta innokas yleisökin syttyy.

MariieVeronica

Veronica on  parikymppinen monipuolisia sisältöjä tuottava videobloggaaja, joka avaa rohkeasti elämäänsä katsojilleen ja tykkää olla vuorovaikutuksessa faniensa kanssa. Hän toivookin, että voisi omalla tekemisellään rohkaista myös muita nuoria olemaan aidosti juuri sellaisia kuin ovat.

Herbalisti

Juuso on nälkäinen miehenalku Kouvolasta, joka viihdyttää yleisöään monipuolisilla sisällöillä pelivideoista vlogiin ja matkakoosteisiin. Supersuosittu Herbalisti uskoo itseilmaisuun YouTuben kautta ja on innoissaan siitä, että saa tehdä videoita täydellä sydämellä ja jengiä oikeasti kiinnostaa.

Aleksanteri Hakaniemi

Jokapäiväiseen vlogaamiseen siirtynyt Aleksanteri avaa elämänsä ja persoonansa videoille tavalla mihin moni ei pysty. Justimuksen DJ:näkin tunnettu Aleksanteri puhuu, tekee ja ajattelee asioita unelmiensa kautta.