Sibeliustalon vt.toimitusjohtaja Anu Kärkkäinen siirtyy uusiin haasteisiin

Sibeliustalon vt.toimitusjohtaja Anu Kärkkäinen siirtyy uusiin haasteisiin

Lahden Sibeliustalo Oy:n vt. toimitusjohtaja Anu Kärkkäinen siirtyy maaliskuussa kehittämistyöhön Kouvola Innovation Oy:n palvelukseen kokousmatkailupäälliköksi. Hänet on valittu rakentamaan kokouspalveluiden asiakaslähtöisen myynnin ja markkinoinnin toimintamallia Kouvolaan.

Anu Kärkkäinen on työskennellyt Sibeliustalon palveluksessa talon avaamisesta lähtien ensin kongressipäällikkönä sitten liiketoimintapäällikkönä ja viimeisen puolivuotiskauden vt. toimitusjohtajana. Anu Kärkkäinen on määrätietoisesti ollut rakentamassa Sibeliustalon kokous-, kongressi- ja tapahtumapalveluja yhdessä talon henkilöstön kanssa. Sibeliustalo on kuulunut koko 16 vuotisen taipaleensa ajan Suomen kongressitalojen kärkijoukkoon ja viime vuonnahan talo valittiin myös vuoden tapahtumapaikaksi. Congress Network Finland ry:n hallituksessa Anu on vaikuttanut jo toista kautta ja tämän vuoden alusta hänet valittiin yhdistyksen puheenjohtajaksi.

Olen saanut työskennellä ainutlaatuisessa työpaikassa todellisten ammattilaisten kanssa ja työn suola on ollut monipuoliset tapahtumat ja ihmiset niiden takana. Näihin vuosiin mahtuu tuhansia ikimuistoisia hetkiä ja tapahtumia, kuten esim. EU:n päämiesten huippukokous 2006 ja World Design Gaala 2012. Nyt on kuitenkin hyvä jatkaa matkaa uusiin haasteisiin. Sibeliustalo on hyvässä nousukiidossa ja yhdistyminen Lahden Messujen kanssa avaa varmasti paljon uusia mahdollisuuksia koko kaupungille.” Anu Kärkkäinen toteaa.

 ”Lahden Sibeliustalo Oy:n hallituksen puheenjohtajana haluan kiittää Anua kaikesta, mitä hän on Sibeliustalon puolesta tehnyt. Hänellä on ollut keskeinen rooli Lahden Sibeliustalo Oy:n menestystarinassa sekä mainitsemassaan ammattilaisten työyhteisössä, kiittää Tapani Ripatti.