Sibeliustalon synttäritarjous: Club for Five – kaksi yhden hinnalla

Sibeliustalon synttäritarjous: Club for Five – kaksi yhden hinnalla

Sibeliustalo täyttää keskiviikkona 9.3. jo 16 vuotta ja juhlan kunniaksi kyseisen illan klo 19 Club for Five -konserttiin saat nyt kaksi lippua tarjoushintaan 37 € / 2 kpl! Tarjous on voimassa 5.-9.3. välisenä aikana Sibeliustalon lippukassalla sekä Lippupisteen verkkokaupassa ja myyntipisteissä (ei R-kioskilla). 2 lippua / asiakas. Ei lipunvaihtoa eikä varauksia.

Osta omat tarjouslippusi tämän linkin kautta!

Club For Five on yksi Suomen suosituimmista lauluyhtyeistä. Yhtye on tunnettu niin vaikuttavista tulkinnoistaan kuin taidokkaista laulajista ja instrumentti-imitaatioista. Yhtyeen live-esiintymiset eivät jätä ketään kylmäksi!

Club For Five julkaisi seitsemännen albuminsa lokakuussa 2015. Levyltä julkaistiin syksyllä paljon radiossakin huomiota saanut single “Äitien äidit”. Ennen tätä hetkeä -levykiertueen konserteissa tullaan kuulemaan niin uuden levyn kappaleita kuin hittejä yhtyeen uran varrelta, unohtamatta yllätysnumeroita!

Kiertueen nimikkoalbumi on saavuttanut suosiota myös Suomen rajojen ulkopuolella, kun Yhdysvaltojen Bostonissa vuosittain järjestettävässä Contemporary A cappella Recordings Awards -gaalassa levy ja sen kappaleet ovat ehdolla vuoden parhaaksi peräti neljässä kategoriassa!

Konsertin järjestää Live Nation Finland Oy.